ПоддержатьУкраїнська

На Закарпатті за хабарництво звільнили трьох працівників митниці

StopCor
StopCor

StopCor

На Закарпатті за хабарництво звільнили трьох працівників митниці

З початку 2016 року на Закарпатті зафіксовано чотири випадки затримання правоохоронцями працівників митниці у зв'язку із підозрою у хабарництві. За всіма випадками було відкрито дисциплінарні провадження, за результатами яких трьох посадовців митниці звільнили.

Про це проінформували у ДФС в Закарпатській області.

Також Закарпатська митниця ДФС оприлюднила офіційний коментар начальника митниці Володимира Колеснікова щодо випадків отримання неправомірної вигоди співробітниками відомства.

"Хто бере хабарі, має бути покараний. І мене не турбує, чи це простий інспектор, начальник відділу чи управління... Я неодноразово на нарадах та зустрічах з колективом наголошую: неправомірних винагород не брати!.. Митний пост "Тиса" буде реформовано. Вже направлені пропозиції до відповідних органів.

Реформування, зокрема, передбачає звільнення службових осіб, переведення їх на роботу в інші пункти пропуску. Ми заберемо з насиджених місць людей, які заплямували репутацію державного службовця, а на їхнє місце поставимо тих, хто працюватиме на державу, а не на свої особисті інтереси", — йдеться у заяві В.Колеснікова.

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей

После расследования СтопКора скандальные пророссийские 'охранники' Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора скандальные пророссийские "охранники" Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора "охранники" мэра Ирпеня из агентства "ЧУР" покинули горсовет