ПоддержатьУкраїнська

На Запоріжжі ліквідували підпільний піщаний кар'єр

StopCor
StopCor

StopCor

На Запоріжжі ліквідували підпільний піщаний кар'єр

Співробітники державної прикордонної служби України ліквідували у Запорізькій області в районі Молочного лиману підпільний піщаний кар'єр.   

Про це розповіли в прес-службі ДПСУ.

"Прикордонники Бердянського загону під час моніторингу ділянки відповідальності в районі Молочного лиману, що неподалік смт Кирилівка, виявили 3 вантажні автомобілі й один екскаватор", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники розповіли, що вони зупинили два повністю завантажених піском автомобілі "Фотон", які виїжджали зі сторони лиману. А на місці видобутку виявили ще одну вантажівку та екскаватор.  Після чого вони викликали представників Нацполіції, екологічної інспекції та СБУ.

Раніше повідомлялося, що прикордонники разом зі співробітниками фіскальної служби виявили в центрі Одеси підпільну фабрику з пошиття брендового одягу.

Нагадуємо, співробітники служби безпеки України ліквідували у Донецькій області незаконний видобуток гіпсу у промислових масштабах.

Другие новости

Многомиллионный ущерб и срыв оборонного производства: будут судить участников растраты средств ГАХК 'Артем'

Многомиллионный ущерб и срыв оборонного производства: будут судить участников растраты средств ГАХК "Артем"

НАБУ разоблачило коррупционную схему хищения средств на заводе "Артем"

Скандал с закупкой соли: на Подольском ШЭУ обнаружены убытки на 5,5 млн грн

Скандал с закупкой соли: на Подольском ШЭУ обнаружены убытки на 5,5 млн грн

Начальник участка по содержанию дорог подписал расходные накладные на закупку примерно 1300 тонн некачественной каменной соли