ПоддержатьУкраїнська

У Голосіївському районі столиці журналісти знайшли ресторан, який працює з низкою порушень

StopCor
StopCor

StopCor

У Голосіївському районі столиці журналісти знайшли ресторан, який працює з низкою порушень

Журналісти "СтопКору" зафіксували порушення Водного та Земельного кодексів у діяльності керівництва ресторану "Галерний" у Голосіївському районі столиці.

Подробиці повідомив журналіст Сергій Медяник.

"За документами в куточку споживача заклад отримав ліцензію на використання одного касового апарату, на ділі працюють дві каси. Окрім того, ми виявили цілу серію кричущих порушень у роботі ресторану. "Галерний" в порушення Водного кодексу розміщений на береговій смузі, ба більше, ресторатори захопили не лише берег, а й залізли у воду.

Ми викликали на місце правоохоронців і попросили розібратись у ситуації. До копів вийшов чоловік, який назвався власником, однак жодних документів, які б могли це підтвердити, не пред'явив, а патрульні зі свого боку навіть не стали встановлювати його особу", – зазначив журналіст "СтопКору" Сергій Медяник.

За даними журналістів, ділянка, на якій розміщений ресторан, за Генпланом від 2002 року входить до зони зелених насаджень загального користування і частково дійсно попадає у межі берегової захисної смуги. Проте у Департаменті архітектури КМДА в очі не бачили проектної документації від комплексу "Галера" і не давали дозволів на його розміщення.

У ДАБІ повідомили, що замовником будівництва по вулиці Набережно-Корчуватьській, 35 виступив такий собі Андрій Кальченко. Саме він подавав декларацію на початок робіт і на запуск в експлуатацію. Право власності на ресторан у Галерній затоці оформлено на ТОВ "РК Галера". У Департаменті земельних ресурсів КМДА навіть зареєстрований землевідвід "на експлуатацію та обслуговування об'єктів рекреаційного значення".

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей

После расследования СтопКора скандальные пророссийские 'охранники' Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора скандальные пророссийские "охранники" Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора "охранники" мэра Ирпеня из агентства "ЧУР" покинули горсовет