ПоддержатьУкраїнська

"Домовитися з Путіним стосовно Донбасу неможливо", - Клімкін послав Зеленському чіткий сигнал

StopCor
StopCor

StopCor

'Домовитися з Путіним стосовно Донбасу неможливо', - Клімкін послав Зеленському чіткий сигнал

Президент Російської Федерації Володимир Путін не та людина, з якою Володимиру Зеленському можна домовлятися про завершення війни на Донбасі на умовах Києва. 

''Домовитися з Путіним стосовно Донбасу неможливо'', - Клімкін послав Зеленському чіткий сигнал

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що вважає неможливим досягнення домовленості з президентом Росії Володимиром Путіним щодо врегулювання конфлікту на Донбасі, передає "Діалог.UA".

"Я вважаю, що неможливо укласти угоду з Путіним стосовно Донбасу. Це неможливо. При цьому, я говорю, що нам потрібна якась ситуативна домовленість про припинення вогню, про припинення цієї гарячої фази війни, безумовно", – зазначив глава зовнішньополітичного відомства.

При цьому дипломат підкреслив, що влада Російської Федерації всіма силами прагне нав'язати Києву і президенту Володимиру Зеленському зокрема думку про федералізацію України під виглядом сценарію завершення війни.

"Укласти угоду неможливо, оскільки Путін бажає, щоб України, якої ми з вами хочемо, не було", – резюмував Павло Клімкін на публічному обговоренні діяльності МЗС.

Читайте також: "Росія відправила засекречений вантаж в окупований Донецьк – соцмережі".

Другие новости