ПоддержатьУкраїнська

У Дубаї зустрілися Сергій Смєлий та арабські фінансові експерти - Мюнтер Мухезейн та Інтісар Уль Хасан Альві (фото)

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

У Дубаї зустрілися Сергій Смєлий та арабські фінансові експерти - Мюнтер Мухезейн та Інтісар Уль Хасан Альві (фото)

20-22 грудня делегація Української асоціації GR-професіоналів і лобістів здійснила робочий візит на ЕХРО-2020. Це головна виставка світу, спрямована на обмін досягненнями між представниками понад 190 країн. Цього року виставка спрямована на просування ідей сталого розвитку як інструментів просування ідеї сталого розвитку та глобального прогресу.

 Делегація Української асоціації GR-професіоналів і лобістів на зустрічі з Департаментом безпеки харчових продуктів (Муніципалітет Дубаю)

У EXPO-2020 входять три пов'язані між собою підтеми:

  • Сприятлива можливість (Opportunity);
  • Стійкий розвиток (Sustainability);
  • Мобільність (Mobility).

Вони становлять три найважливіші рушійні сили сучасності. У межах даної тематики делегація Української Асоціації GR-професіоналів і лобістів провела ряд унікальних робочих зустрічей. Серед яких - робочі обговорення, дискусії з арабськими експертами у сфері фінансів, бізнесу, економіки, енергетики тощо.

20 грудня було проведено зустріч з представниками компанії “Bowline” - Мюнтером Мухезейном та Інтісаром Уль Хасаном Альві.

“Bowline” - інвестиційна та фінансова компанія, котра працює над розвитком та наданням фінансових послуг, консультацій для бізнесу, а також транзакцій M&A.

“Bowline” входить до бізнес-холдингу “AlTayerGroup” – одного з найбільших холдингів в ОАЕ із понад 40-річним досвідом роботи, який співпрацює з 6 країнами Середнього Сходу. Містер Мухейзен має досвід роботи у Виконавчій Раді Дубаю (Executive Council). Досвідчений фахівець над будівництвом та розширенням бізнесу в ОАЕ шляхом урядового врегулювання (Government Regulations). Як Генеральний директор “Bowline” зацікавлений у допомозі над розширенням бізнесу не тільки в ОАЕ, а також в інших країнах Близького Сходу, включно у межах країн-учасниць Ради співпраці арабських держав Перської затоки.

Інтісар Уль Хасан Альві - фінансовий керівник в компанії “Bowline”. Пан Альві має багаторічний досвід роботи у всіх аспектах корпоративних фінансів. Працює у сфері інвестиційного банкінгу, лізингу, фінансового консалтингу та боргового консультування. Як з еміратськими, так і міжнародними клієнтами, включно з великими корпораціями та HNWI (особами з високим рівнем власного капіталу). Понад 5 років працював фінансовим радником в офісі шейха сім’ї Аль-Касимі (управителі Шарджі).

 Делегація Української асоціації GR-професіоналів і лобістів на зустрічі з Мюнтером Мехуйзеном та Інтісаром Уль Хасаном Альві

У межах робочої зустрічі арабські фахівці з фінансів та українські делегати обговорили поточний стан розвитку економіки обох країн.

Було відмічено якісно налагоджену податкову систему Об’єднаних Арабських Еміратів, завдяки якій і вихідці з інших країн, і віднедавна громадяни зобов’язані сплачувати НДС, який складає 5%. До обговорення долучився Сергій Смєлий - відомий український бізнесмен, керівник Міжнародного промислового холдингу «Promotion Industries». Компанія спеціалізується на реалізації інвестиційних проектів промислового будівництва в металургії, коксохімії та енергетиці. Керує портфелем представництв іноземних промислових компаній в Україні.

 Сергій Смєлий - український бізнесмен. Керівник Міжнародного промислового холдингу “Promotion Industries”

Сергій Смєлий звернув увагу на якісно підготовлений грунт для ведення бізнесу у східній державі, що можна пояснити низкою нововведень у законодавстві, а також у податковій політиці:

“Проривом для ОАЕ є саме полегшення умов для ведення бізнесу як зі сторони корінних жителів, так й іноземців. Тим не менше, державний апарат при цьому і через громадян, і через експатів здійснює якісну податкову політику, що сприяє надходженням до економіки держави”.

Українська асоціація GR-професіоналів і лобістів регулярно організовує обмін досвідом з провідними юристами, GR-спеціалістами, лобістами, фахівцями з економіки та інвестицій міжнародного рівня.

Наприклад, у 11-12 жовтня 2018 року у Брюсселі (Бельгія) Асоціація провела Круглий стіл “Європейська перспектива України”, у якому взяли участь депутати Європейського Парламенту, серед яких:

  • Жозе Мануель Фернандеш (Португалія);
  • Джулі Уорд (Великобританія);
  • Річард Чарнескі (Польща) та багато інших.

Під час круглого столу обговорювалися перспективи України в Європейському Союзі, сучасні політичні тенденції в Україні та ЄС, проблеми та перспективи взаємодії влади, бізнесу та громадськості в Україні, теми прав людини та свободи слова – одні з основних цінностей для України та Європейського Союзу.

На рахунку Української асоціації GR-професіоналів і лобістів - понад 67 проведених профільних заходів як всеукраїнського, так і міжнародного рівня за останні 3 роки активної роботи, понад 448 міжнародних спеціалістів у галузях GR, бізнесу були залучені до діяльності Асоціації.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Анжеліка Заїка взяла участь у зустрічі з Абдуллою Альджефрі.

Другие новости