ПоддержатьУкраїнська

Заради швидкого отримання вакцини: Байден закликав Трампа до співпраці 

StopCor
StopCor

StopCor

Заради швидкого отримання вакцини: Байден закликав Трампа до співпраці 

Обраний президент США Джо Байден закликав Дональда Трампа до початку співпраці вже зараз. Він вважає, що це допоможе у боротьби з пандемією COVID-19 та розподілу вакцин серед населення.

 Фото: REUTERS

Про це пише Українська правда.

Зокрема, Байден наголосив, що ще більше громадян можуть померти від коронавірусу, якщо не почати вже зараз підготовку плану для доставки і розподілу вакцини від коронавірусу, коли вона стане доступною.

"Вакцина - це важливо, але з неї немає користі, доки люди не вакциновані", - зазначив Джо Байден. Він наголосив, що процедура розподілу вакцини у такій великій країні потребує масштабної підготовки.

"Це величезна, величезна справа. Якщо нам доведеться чекати до 20 січня (дата інавгурації), щоб почати планування - це відкидає нас назад. Від коронавірусу помре більше людей, якщо ми зараз не почнемо координуватися", - наголосив Байден.

З початку епідемії, у США від коронавірусу померли вже більше 250 тисяч людей.

Як відомо, чинний президент США Дональд Трамп відмовляється визнавати свою поразку на виборах і заявляє про нібито фальсифікації - втім, не навівши переконливих доказів своїх слів.

Як повідомляв “СтопКор” раніше, Шмигаль пригрозив новим локдауном у разі неефективності карантину вихідного дня.

Другие новости