ПоддержатьУкраїнська

Діти Криму серйозно хворіють через хімічні викиди, Росія змушує лікарів ставити діагноз ГРЗ – кадри

StopCor
StopCor

StopCor

Діти Криму серйозно хворіють через хімічні викиди, Росія змушує лікарів ставити діагноз ГРЗ – кадри

В Армянську ще спостерігається небезпечна ситуація з хімвикидами, через які найбільше страждають діти. Про те, як впливають ці викиди на дітей, розповіла Катерина Пивовар, яка намагалася звернути увагу уряду на проблему. Однак лікарі ставили її дітям діагноз ГРЗ, а поліція загрожувала штрафами, якщо та підніме шум.

На окупованому Кримському півострові через місяць знову почало працювати підприємство "Кримський Титан". Хоча жителі Армянська ще скаржаться на погіршення здоров'я, особливо страждають через це діти, яким чомусь лікарі ставлять діагнози ГРЗ".

"Дитина покрита висипанням. Хоча нам повідомляють, що ситуація в нормі. А я ж не можу дихати носом, не можу відчути жодного запаху. Це точно пов'язано з викидами", – повідомила мати чотирьох дітей Катерина Пивовар. Вона впевнена в тому, що ці висипання є реакцією на хімічний вплив.

Крім цього, місцеві жителі все ще повідомляють про кислотний запаху в Армянську.

Жінка розповіла, що і вона, і всі діти хворіють. У всього сімейства спостерігаються серйозні симптоми у вигляді кашлю, набряків і висипу. А коли Пивовар дізналася про нові викиди, вона запропонувала іншим жінкам разом зібратися біля місцевої адміністрації. Однак до неї підійшла поліція і пригрозила штрафом, якщо та підніме шум. Втім, кілька жінок зі своїми дітьми вийшли на акцію, щоб домогтися відповідей від влади. Проте усіх мітингарів Кремль звинуватив в тому, що вони нібито намагаються зірвати свято.

https://youtu.be/cvXVT9xw9mo

Другие новости