ПоддержатьУкраїнська

Протест під КМДА: депутати вкотре не змогли вирішити проблеми унікального пологового будинку

StopCor
StopCor

StopCor

Протест під КМДА: депутати вкотре не змогли вирішити проблеми унікального пологового будинку

28 липня депутати КМДА мали прийняти рішення щодо передачі Київського центру репродуктивної і перинатальної медицини в підпорядкування МОЗ. Для цього їм потрібно було скасувати 2 попередні результати голосування та включити питання у порядок денний. Проте голосування вкотре провалилось. Про це з місця події повідомила журналістка Любов Данча.

 Акція медиків під КМДА Фото: СтопКор

«Сьогодні медичні працівники знову вийшли з протестом під КМДА. Вони вже четвертий місяць поспіль працюють без заробітної платні. Перинатальний центр – під загрозою закриття. Куди потім йти породіллям з інфекційними захворюваннями? Їх доведеться класти в звичайні пологові будинки, а це небезпечно», – наголосила вона.

 Людям вдалось зайти всередину КМДА - вимагали поставити питання на порядок денний Фото: СтопКор

Зазначимо, востаннє питання підіймали 23 липня, проте тоді голосів «за» не вистачило і рішення про передачу центру в підпорядкування МОЗ не було прийнято.

Як повідомляв «СтопКор» раніше, працівники Київського центру репродуктивної і перинатальної медицини вимагають від депутатів КМДА прийняти рішення щодо передачі закладу під впорядкування МОЗ, оскільки Київській міський бюджет не здатен покривати витрати центру, внаслідок чого лікарі з квітня не отримують зарплатню.

Другие новости