ПоддержатьУкраїнська

Стало відомо, в якому стані хворий на коронавірус українець

StopCor
StopCor

StopCor

Стало відомо, в якому стані хворий на коронавірус українець

Госпіталізований у Чернівцях хворий на коронавірус Covid-19 має підвищену температуру 37,4 градуса, але перебуває у стабільному й не важкому стані. Повідомили лікарі Чернівецької обласної клінічної лікарні 

Хворому проводять патогенетичне та симптоматичне лікування. Тобто, при підвищеній температурі дають жарознижувальні ліки. Він отримує противірусні та антибактеріальні препарати. Зазначається, що апетит і сон у пацієнта добрий.

В.о. генерального директора обласної лікарні Сергій Цинтар запевнив, що у медзакладі є необхідні ліки. Хворий перебуває у стабільному стані.

 "На даний момент стан пацієнта стабільний, не є важкий. Він перебуває в ізольований у боксі. За ці дні, відколи він у нас, погіршення стану не спостерігаємо", заявили лікарі в коментарі "Укрінформу"

3 березня в Україні повідомили про перший підтверджений випадок зараження коронавірусом. Чоловік повернувся із Італії 26 лютого через прикордонний пункт пропуску "Порубне-Сірет".

Симптоми коронавірусу Covid-2019 в українця, який мандрував Італією з 21 лютого, з’явилися за тиждень після початку подорожі, чоловік мінімізував контакти та одразу 28 лютого звернувся за допомогою до фахівців.

Другие новости