ПоддержатьУкраїнська

У Черкасах керівника відділення психіатричної лікарні затримали на продажі наркотиків

StopCor
StopCor

StopCor

У Черкасах керівника відділення психіатричної лікарні затримали на продажі наркотиків

Завідувача відділення Черкаської психіатричної лікарні затримали за підозрою в систематичному збуті наркотичних засобів, які перебували в його віданні. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Черкаської області.

"У четвер, 01.06.2017 року, працівниками головного управління Національної поліції в Черкаській області під процесуальним керівництвом прокуратури області затримано завідувача відділення комунального закладу "Черкаська обласна психіатрична лікарня Черкаської обласної ради", який систематично й незаконно збував наркотичні засоби (медичні препарати), які перебували в його віданні, за що отримував грошові кошти", – йдеться у повідомленні.

На цей час готується повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконний збут наркотичних засобів) КК України та клопотання до суду про застосування до підозрюваного запобіжного заходу тримання під вартою.

Нагадаємо, що санкцією ч. 2 ст. 307 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6-ти до 10-ти років з конфіскацією майна.

Другие новости