ПоддержатьУкраїнська

Уляна Супрун: "Україна й Ізраїль підписали договір про співпрацю в сфері медицини та охорони здоров'я"

StopCor
StopCor

StopCor

Уляна Супрун: 'Україна й Ізраїль підписали договір про співпрацю в сфері медицини та охорони здоров'я'

Сьогодні підписали договір про співпрацю між Міністерством охорони здоров'я України та Міністерством охорони здоров'я Держави Ізраїль.

Про це повідомила Уляна Супрун, в.о. міністра охорони здоров'я України, у себе в персональному обліковому записі в Facebook.

"Цим документом наші країни починають п'ятирічне співробітництво в галузі охорони здоров'я та медицини. Разом ми будемо сприяти розвитку реабілітації, національного медичного страхування, фінансування медичних послуг, кардіології, онкології, програм раннього втручання, телемедицини", – зазначила міністр.

"Це буде плідна співпраця! З нетерпінням чекаю двосторонні переговори з Яковом Ліцманном, Міністром охорони здоров'я Ізраїлю, які відбудуться завтра", - додала політик.

"Щиро вдячна Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману і Прем'єр-міністру Ізраїлю Беньяміну Нетаньяху за сприяння двосторонньому співробітництву між нашими країнами!", – написала Супрун.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна й Ізраїль підпишуть угоду про зону вільної торгівлі до кінця поточного року.

Другие новости