ПоддержатьУкраїнська

"Уникайте, не чіпайте, мийте", – Супрун пояснила, як захиститися від коронавірусу 2019 nCOV

StopCor
StopCor

StopCor

'Уникайте, не чіпайте, мийте', – Супрун пояснила, як захиститися від коронавірусу 2019 nCOV

Колишня в. о. глави Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун пояснила, що поки у світі не існує вакцини від коронавірусу, який охопив кілька міст Китаю. З цієї причини громадянам необхідно вберегти себе від зараження.

Колишня в. о. глави Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла про головні правила, які слід виконувати, щоб не заразитися небезпечним коронавірусом з Китаю, який забрав десяток життів і від якого немає вакцини.

За словами Супрун, необхідно бути дуже обережним навіть на території України. Про це вона написала в блозі, передає "Діалог.UA".

За словами Супрун, розробка антидоту від кроновірусу поки на ранніх стадіях і з цієї причини є список правил, яких слід дотримуватися, щоб не заразитися. Серед них: часто мити руки з милом, не чіпати брудними руками обличчя, не контактувати з тваринами, які здаються хворими.

Якщо ж людина захворіла на застуду або у неї різкий кашель, то слід залишатися вдома; відразу ж звернутися до сімейного лікаря; провітрювати приміщення і намагатися не чхати й не кашляти.

Також Супрун залишила список ресурсів, де можна прочитати офіційну інформацію про вірус. Нагадаємо, кількість хворих в Китаї зросла до 631 людини, також є хворі в США та країнах Азії.

Другие новости