ПоддержатьУкраїнська

Забив свого 4-річного сина до смерті: на Київщині правоохоронці затримали винуватця трагедії (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

Забив свого 4-річного сина до смерті: на Київщині правоохоронці затримали винуватця трагедії (фото)

У селі Велика Вільшанка Київської області перехожий помітив на одній з вулиць села ледь живого побитого хлопчика. Він викликав швидку допомогу, однак медикам не вдалося врятувати життя дитині. Лікаря повідомили про інцидент поліції.

Малолітнього хлопчика у тяжкому стані з численними травмами тіла у вигляді перелому правої руки, лівої ноги, перелом ребер, перелом кісток черепа було доправлено до реанімаційного відділення. Однак медикам не вдалося врятувати йому життя і від отриманих травм 4-річна дитина померла.

Під час проведення невідкладного обшуку за місцем проживання батька дитини працівники поліції виявили та вилучили одяг, взуття зі слідами бурого кольору, схожі на кров, повідомляє пресцентр Національної поліції в Київській області.

За підозрою у нанесенні смертельних побоїв хлопчику поліцейські затримали його батька, 44-річного чоловіка. Однак він пояснити працівникам поліції нічого не зміг. Стверджує, що нічого не пам’ятає, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння. Вміст алкоголю в крові на момент затримання зловмисника становив 1, 57 проміле.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри затриманому чоловіку. Міру запобіжного заходу на час тривання досудового слідства для нього обере суд.

Другие новости