ПоддержатьУкраїнська

ЗСУ: за добу зафіксовано майже 150 нових випадків COVID-19, один військовий помер

StopCor
StopCor

StopCor

ЗСУ: за добу зафіксовано майже 150 нових випадків COVID-19, один військовий помер

У Збройних силах України за добу зафіксували 148 нових випадків захворювання на коронавірус серед військовослужбовців. Одна людина померла.

 Фото: Reuters

Про це пише УНН.

"Станом на 10:00 18 листопада у Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 хворіє 2443 особи. Всього за час пандемії одужало 5719 осіб. На ізоляції (у тому числі самоізоляції) перебуває 379 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби – 164 особи. На жаль, у Збройних Силах України зафіксовано 25-й летальний випадок, спричинений захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що військовослужбовець захворів на COVID-19 12 листопада і був госпіталізований з двобічною пневмонією. Незважаючи на проведення лікувальних заходів 17 листопада його стан різко погіршився, почалась інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату. Вказується, що військовослужбовець, за наявної інформації, мав хронічні супутні захворювання.

"За минулу добу зареєстровано 148 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19", - додали військові медики.

Як повідомляв “СтопКор” раніше, у Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що за останню добу на коронавірус захворіло 397 правоохоронців.

Другие новости