ПоддержатьУкраїнська

З'явились подробиці про смерть чоловіка в машині патрульних у Дніпрі

StopCor
StopCor

StopCor

З'явились подробиці про смерть чоловіка в машині патрульних у Дніпрі

Працівники Державного бюро розслідувань встановлюють обставини щодо загибелі чоловіка в автомобілі патрульних поліцейських у Дніпрі.

 Фото: br.gov.ua

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

"Досудове розслідування розпочато за ознаками перевищення влади або службових повноважень працівниками правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України)", - йдеться в повідомленні.

За наявною наразі інформацією, подія сталась учора, 14 квітня. Близько 17:00 місцевий житель викликав поліцію через свого брата, який застосував фізичну силу до батька. Після прибуття правоохоронців за викликом ймовірний правопорушник почав тікати та був затриманий у дворі сусіднього будинку. Після цього поліцейські посадили затриманого на заднє сидіння службового автомобіля та одягли кайданки (він поводив себе агресивно). Через 10 хвилин чоловік перестав подавати ознаки життя. Попри надання першої медичної допомоги від поліцейських та медиків, які приїхали на виклик, врятувати життя затриманого не вдалося.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Дніпропетровської області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Як повідомляв СтопКор раніше, на Вінниччині судитимуть учасників організованої злочинної групи, які займалися гральним бізнесом.

Другие новости