ПоддержатьУкраїнська

На Запоріжжі сталася жахлива ДТП, внаслідок якої загинуло подружжя (фото)

Артем Некрасов
Артем Некрасов

Журналист, редактор

На Запоріжжі сталася жахлива ДТП, внаслідок якої загинуло подружжя (фото)

На Запоріжжі в Мелітопольському районі 18 січня сталася ДТП за участю двох легкових автівок, внаслідок чого загинули дві людини. 

 На Запоріжжі сталася смертельна ДТП Фото: Нацполіція

Поліція повідомляє, що ДТП сталася на 478-му км автодороги “Одеса-Мелітополь-Новоазовськ”. За попередньою інформацією, водій автомобілю “ЗАЗ” не впорався з керуванням на слизькій дорозі, внаслідок чого виїхав на зустрічну смугу та влетів у автомобіль “Skoda”. 

У цій аварії загинув сам водій “ЗАЗ” та його дружина, яка перебувала на пасажирському місці. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. 

Наразі проводиться розслідування обставин аварії.

Читайте також інші схожі новини:

  • У Кривому Розі зіткнулися Volkswagen та Mitsubishi. Винуватець ДТП вкусив поліцейського та вдарив нацгвардійця.
  • У четвер, 18 листопада, колегія суддів Харківського апеляційного суду збільшив суму застави для водія, який 11 листопада збив підлітків на пішохідному переході в Харкові.
  • На Львівщині біля села Бишів Червоноградського району шкільний автобус зіткнувся з вантажівкою DAF. Внаслідок ДТП травми отримали 8 дітей. Поліція встановлює всі обставини події.
  • У п'ятницю, 14 січня, на автодорозі М-04 "Знам'янка-Луганськ-Ізварине" між селами Піщанка та Новоселівка, що на Дніпропетровщині сталася ДТП за участю рейсового автобуса і легкового автомобіля.

Другие новости