ПоддержатьУкраїнська

Держаудитслужба після карантину перевірить діяльність рівненської агрокомпанії з 32 мільйонами боргів

StopCor
StopCor

StopCor

Держаудитслужба після карантину перевірить діяльність рівненської агрокомпанії з 32 мільйонами боргів

Державне підприємство «ДГ Білокриницьке» на Рівненщині опинилося на межі банкрутства через дії колишнього керівництва. 17 мільйонів державній агрокомпанії завинили дві приватні фірми, пов’язані з колишнім очільником ДП Ігорем Волошком. Як попередній директор намагався розорити господарство та чи відповість за скоєне? Дізнавалася Христина Кришиха.

https://www.youtube.com/watch?v=ptAaBceQpPs&t=38s

Журналісти «СтопКору» вирішили поспілкуватися із керівництвом обох компаній, які заборгували чималі гроші ДП «Білокриницьке». Та у телефонній розмові власник обох компаній Михайло Микитюк відхрестився від співпраці з Ігорем Волошком.

Наша редакція спрямувала інформаційний запит до Національної академії аграрних наук України з проханням прокоментувати та відреагувати на всі викладені нами факти. Тож поки чекаємо на відповідь.

А ще за зверненням нового керівника державного підприємства Руслана Коновала державна аудиторська служба проведе перевірку. Правда, тільки після закінчення карантину.

 До редакції ''СтопКору'' потрапили договори, підписані попереднім керівництвом ДП

«Зараз фактично призупинені усі заходи. Але ми будемо ініціювати перед нашим керівним органом, щоб перевірку було включено в план роботи на перше чи на друге півріччя цього року», – повідомив начальник управління західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області Анатолій Карплюк.

Тож ми продовжимо стежити за цією темою. Підписуйтесь на наш канал і коментуйте. Адже на карантині є час для того, аби ближче познайомитися з людьми, які грабують нашу країну.

Другие новости