ПоддержатьУкраїнська

Дружина ексрегіонала Пехова проігнорувала засідання суду щодо стягнення з неї 45-ти вкрадених у держави мільйонів

StopCor
StopCor

StopCor

Дружина ексрегіонала Пехова проігнорувала засідання суду щодо стягнення з неї 45-ти вкрадених у держави мільйонів

Приховала від держави 45 мільйонів гривень і не поспішає повертати: львівські судді вирішують долю податкового боргу скандально відомої Лесі Софієнко.

«З приводу цієї громадянки я можу повідомити, що в провадженні Львівського окружного адміністративного суду є справа 1-380-2019-00-6579 за позовом Головного управління Державної податкової служби у Львівській області про стягнення податкового боргу», – повідомив «СтопКору» суддя-спікер Львівського окружного адміністративного суду Ростислав Москаль.

https://www.youtube.com/watch?v=0XA-NuyYHjU

У суд, попри обов’язкову явку, Софієнко теж не прийшла – ховається від закону. Перше підготовче засідання суду за заявою податкової служби проти Софієнко відбулося 16 січня, проте його розгляд перенесли на 20-те лютого через неявку боржниці та її адвоката.

З огляду на першу неявку та оскільки йдеться про підготовче засідання для з'ясування всіх обставин у справі, суд, керуючись статтею 180, ухвалив відкласти засідання.

Зі свого боку активісти «Стоп корупції» розповіли керівництву суду про резонансність і принциповий характер розв’язання справи боргів Софієнко та передали колективне звернення.

 Активісти передали до суду колективне звернення

Тож «СтопКор» стежитиме за розглядом справи боргів Софієнко й у касаційній інстанції, а також за процесом примусового стягнення сорока п’яти мільйонів на користь держави.

Сподіваємось, поплічниці режиму Януковича не вдасться затягнути цей процес і сховатись від правосуддя.

Другие новости