ПоддержатьУкраїнська

Молочний конфлікт у Старокостянтинові триває

StopCor
StopCor

StopCor

Молочний конфлікт у Старокостянтинові триває

І знову напружена ситуація під стінами Старокостянтинівського молочного заводу. Нещодавно селяни разом з громадською організацією «ДІЯ» намагалися блокувати роботу підприємства. Щоб з’ясувати подробиці нової суперечки, команда «Стоп Корупції» виїхала на місце подій.

Місцеві правоохоронні органи запевняють: неправомірних дій з боку мітингувальників не було, а ситуація під заводом вирішилась мирно. «Вони громадський порядок не порушували, вони пояснили, що вони представники від людей, від громади і вони захищають інтереси громади. Ніяких протиправних дій вони не вчиняли», - стверджує начальник Старокостянтинівського відділу поліції Анатолій Чубенко.

Та вже потім, поза камерою, пан Анатолій повідомив журналістам свої підозри про те, що частина активістів все ж таки була проплаченою. Журналісти «Стоп Корупції» вирішили запитати про ці та інші факти у директора кооперативу – Андрія Гордійчука. Але вже як за звичкою, запити та телефонні дзвінки він ігнорує.

Тож поки пан Гордійчук будь-яким способом відхрещується від спілкування з журналістами та відмовляється йти на контакт для вирішення суперечки, ситуація у Старокостянтинові може вирішитись тільки в судах. А «СтопКор» буде продовжувати контролювати ситуацію у Старокостянтинові.

Детальніше про обставини конфлікту дивіться у сюжеті «СтопКору»:

https://youtu.be/GuOsWnEdCag

Другие новости