ПоддержатьУкраїнська

Скандал з главою Єврокомісії: журналісти звернули увагу на дивну поведінку політика

StopCor
StopCor

StopCor

Скандал з главою Єврокомісії: журналісти звернули увагу на дивну поведінку політика

На саміт до Женеви, де обговорювалися важливі політичні й економічні питання, Жан-Клод Юнкер, глава Єврокомісії, очевидно, з'явився в нетверезому стані. Цим журналісти пояснили його дивну поведінку.

Новину повідомляє "Преса України".

На саміті в Женеві обговорювалася складна політична та економічна ситуація на Кіпрі, а також розкол між підконтрольними Греції та Туреччині частинами острова.

За інформацією джерел таблоїда, 62-річний Юнкер в кулуарах політичної зустрічі робив дивні рухи, іноді стикався з людьми, які проходили поруч, і меблями, посміхався невпопад, люто сперечався зі знайомими політиками та "голубився" зі своїми помічниками.

Нагадаємо, в травні 2015 року подібний скандал з Юнкером трапився перед прес-конференцією в Латвії. Побачивши прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, глава ЄК голосно сказав "Диктатор йде", а потім поплескав його по щоці долонею.

Міністра закордонних справ Іспанії Хосе Мануеля Гарсія-Маргальо він привітав військовим салютом, хоча той до армії не має ніякого відношення. Ще одного гостя зустрічі Юнкер попросив нахилитися і поцілував його в лисину.

Після цього Юнкер на офіційному заході почав порівнювати кольори краваток гостей і дорікнув прем'єру Греції Алексу Ципрасу, що той з'явився без цього елемента костюма.

https://youtu.be/XPgiI46FCDU

Другие новости