ПоддержатьУкраїнська

В Австралії подружжя перебрало 30 тонн сміття, щоб знайти обручки

StopCor
StopCor

StopCor

В Австралії подружжя перебрало 30 тонн сміття, щоб знайти обручки

В Австралії подружня пара випадково викинула у сміття свої діамантові обручки і поїхала шукати їх до сміттєзвалища. Їм вдалося знайти прикраси серед 30 тонн сміття. 

Про це повідомляє УНН  з посиланням на CNN.

"Австралійська пара викинула свої діамантові обручки разом зі сміттям. Вони пройшли через гори сміття, щоб їх знайти", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пара ремонтувала свій будинок у Мельбурні і привезла своє сміття у центр збору відходів, після чого поїхала додому. Потім вони зрозуміли, що випадково викинули маленьку шкатулку з обручками.

"Вони зателефонували до центру збору відходів, але той вже зачинявся і їм сказали прийти наступного дня. О 4 ранку, після безсонної ночі, вони поїхали за вантажівкою, що була наповнена сміттям, до сміттєзвалища і проїхали через купу сміття. Однак, працівники звалища та працівники міської ради відкрили вантажівку, що містила 30 тонн сміття – картонних коробок, зламаних меблів, бруду та сміття, і нарешті – знайшли рожевий пакет для сміття, в якому була скринька з обручками", - йдеться у повідомленні.

Місцева влада назвала це "різдвяним дивом".

Другие новости