ПоддержатьУкраїнська

В Одесі затримали водія, який зібрався "на Берлін"

StopCor
StopCor

StopCor

В Одесі затримали водія, який зібрався 'на Берлін'

Одеська поліція заарештувала водія, який прикрасив свій автомобіль до 9 Травня забороненою символікою.

У Київському районі Одеси патрульні зупинили BMW, на якому "красувався" прапор з радянською символікою. Машину порушника з номерним знаком "PATRON" і червоним прапором з "непомітною" написом "На Берлін", який стирчав з вікна, поліція помітила біля площі 10 Квітня, повідомляє "Діалог.UA" з посиланням на прес-службу поліції Одеської області.

В Одесі затримали водія, який зібрався ''на Берлін''

Водій спробував втекти, проте правоохоронцям вдалося затримати власника забороненої символіки з "промовистим" слоганом. Зараз ведеться розслідування за даним фактом, внаслідок якого чоловік може отримати обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк з конфіскацією майна.

Раніше в Одесі по Алеї слави пройшло кілька сотень людей, які були учасниками проросійської акції "Безсмертний полк". Вони пройшли організованою колоною по алеї, несучи в руках червоні плакати, шарфи і кульки. У мітингувальників не було помічено "георгіївських стрічок".

Вчора, 9 травня, в Києві заарештували чоловіка, який спробував пройти з рушницею на масову акцію. Правоохоронці заарештували чоловіка з вогнепальною зброєю біля станції метро "Арсенальна".

Другие новости