ПоддержатьУкраїнська

Антикорупціонери створять власний телеканал – Роман Бочкала

StopCor
StopCor

StopCor

Антикорупціонери створять власний телеканал – Роман Бочкала

Трендом 2019 року практично в усіх суспільних сферах стала діджиталізація, яку у команді президента Зеленського назвали мало не панацеєю від усіх нагальних проблем українців. Не виключенням стала й антикорупційна діяльність, яка завдяки цифровим платформам вийшла на новий щабель.

«За статистикою, 80% організацій закриваються після того, як їм виповнюється 5 років. Лише 20% переходять цей бар’єр. І цього року ми його перейшли. І ми його не просто переступили, а рухаємось далі і поступово розвиваємось», – стверджує координатор проєкту «Стоп корупції» Роман Бочкала.

https://www.youtube.com/watch?v=oG3uRbEHPxo

Команда журналістів «СтопКору» стає все більш професійною, зростає як число розслідувань, так і кількість ефірних хвилин щотижня.

Пан Бочкала наголошує: як координатор інформаційного руху, перш за все, дбає про розвиток антикорупційних медійних ресурсів. Рік, що минув, був присвячений діджиталізації, а нині організація рухається до створення повноцінної телекомунікаційної платформи.

 ''Ми рухаємось до створення телевізійної платформи'', - Роман Бочкала

«Щоб було зрозуміло – це телеканал, який матиме як бродкаст-версію, так і діджитал версію в YouTube, Instagram, Facebook, Telegram тощо. І я можу про це зараз впевнено і легко говорити, бо буквально сьогодні у нас відбуваються зустрічі зі спеціалістами зі Швеції, Данії, які спеціально прилетіли до Києва заради інтеграції всіх тих сучасних технологій, які дозволять нам створити цю мультимедійну площадку, цей простір», – зазначив Роман.

Другие новости