ПоддержатьУкраїнська

"Єдине, чого я боюся, щоб вони не випалили мені очі", – Філатов про напад

StopCor
StopCor

StopCor

'Єдине, чого я боюся, щоб вони не випалили мені очі', – Філатов про напад

У четвер, 8 жовтня, у мера Дніпра Бориса Філатова на зустрічі з виборцями кинули нашатирний спирт. Інцидент стався в Чечелівському районі міста. Про це градоначальник повідомив в Facebook.

 Фото: zik.ua

"На зустрічі в Чечелівському районі, у дворі на вул. Будівельників, 18 в мене кинули нашатир. Четверо нападників затримані поліцією", - йдеться в повідомленні.

Філатов поклав відповідальність за те, що трапилося на олігарха Ігоря Коломойського (з яким у нього відкрита ворожнеча) і бізнесмена Олександра Петровського (також відомого як Нарик). Він заявив, що "Слуги народу" віддали обом на відкуп формування своїх списків на виборах. Також він попросив президента України Володимира Зеленського "забезпечити правопорядок і дотримання закону під час виборчої кампанії", передає "УкрРудПром".

За фактом інциденту поліція відкрила два кримінальних провадження, повідомляється на сайті регіонального ГУНП.

"За повідомленням кандидата, 8 жовтня під час зустрічі кандидата в депутати міської ради з виборцями, четверо чоловіків намагалися зірвати захід, при цьому грубо порушуючи громадський порядок. Особи, які вчинили хуліганські дії, також звернулися в поліцію. У заяві вони наголосили, що під час затримання невідомі особи нанесли їм тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні поліції.

Мер Філатов виклав в соцмережі фотографії з місця події. Також він повідомив, що тепер буде ходити на зустрічі з виборцями в будівельних окулярах - берегти очі.

"Єдине, чого я боюся, щоб вони не випалили мені очі зеленкою, нашатирем, а тепер вже, наприклад, кислотою. Я просто хочу побачити той день, коли вся ця нечисть буде бігти з країни", - написав у соцмережі Філатов.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, на Дніпропетровщині тривають порушення під час передвиборчої агітації.

Другие новости