ПоддержатьУкраїнська

Гроші за вступ, сесію та ремонт аудиторії: кандидат на голову ОТГ Немішаєво Альохін заробляє гроші на студентах

StopCor
StopCor

StopCor

Гроші за вступ, сесію та ремонт аудиторії: кандидат на голову ОТГ Немішаєво Альохін заробляє гроші на студентах

Звільняє викладачів, збирає гроші зі студентів, організував на базі навчального закладу бандитське угруповання, яке займається поборами та спеціалізується на корупції.

 Володимир Альохін займається корупцією у коледжі. Фото: Голос України.

Такою «науковою» діяльністю займається директор Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Немішаївський агротехнічний коледж» Володимир Альохін. Про це свідчать дані, які активісти руху «За чесні вибори» отримали від інсайдера.

«У коледжі протягом 2017-2020 року звільнено близько 50 викладачів та технічного персоналу, які вірою і правдою працювали на розвиток коледжу не один десяток років. Причому звільнення відбувалися без будь-яких пояснень та подання клопотання представниками профкому коледжу, насамперед, його головою, який повинен захищати та розглядати всі спірні питання, пов’язані з працівниками коледжу. Це і не дивно, адже всі голови профкому подавалися від імені директора, а не від колективу, і всі вони є та були «ручними». Також у коледжі за ці роки створена чітка система збору коштів для клану Альохіних, в цій схемі задіяні, насамперед, всі завідувачі відділень, яких також одноосібно призначає директор коледжу. Ці ділки справно йому носять кошти, які збирають з дітей за наступні так звані послуги: за вдалу здачу сесії, якщо навіть і дня не ходив на заняття (придумана Альохіним і гоп-компанією «індивідуальна форма навчання», яка пропонується будь-кому зі студентів за 2500 гривень), за проходження технологічної та переддипломної практики – 30% від суми мінімальної зарплати  (1117 гривень), за написання викладачами відділень випускних дипломних робіт – 30% з кожної написаної дипломної роботи (приблизно 900 гривень – одна дипломна робота). Гроші студенти заносять завідувачам відділень, які потім їх передають з рук в руки», — повідомляє джерело.

Також, за даними інсайдера, вступ до коледжу теж платний і залежить від відділення, на яке вступає абітурієнт, ціна коливається в межах від 7 000 до 10 000 гривень.

«Гроші заносять директору коледжу завідувачі відділення або голова приймальної комісії коледжу Литвинчук», – додає інформатор.

В аудиторіях та лабораторіях коледжу всі ремонтні ремонти здійснюються, за даними інсайдера, також за гроші викладачів та студентів, які скидаються щонайменше по 500 гривень на кожну аудиторію.

«На полях так званих «науково-дослідних площ» коледжу також працюють студенти, а точніше, не працюють, а «пашуть» за будь-якої погоди. Студенти сапають, копають, рубають, пасуть корів, прибирають гній, збирають солому, сіно, ягоди, носять будматеріали. І все це за гарне «дякую» під пильним наглядом так званих «смотрящих» – тих же завідувачів відділень, заступників директора та деяких лояльних кураторів», – уточнив інсайдер.

Поля коледжу перебувають в оренді у різних фіктивних фірм, які належать родині директора коледжу або людям, близьким до нього. Усі зібране збіжжя прямо з полів і продається.

Зазначимо, що раніше у селі Немішаєво кандидат на посаду голови ОТГ Альохін провів масове зібрання людей похилого віку. І це – під час карантину, коли в Україні – майже 5 тисяч хворих на COVID-19.

Директор Немішаєвського агротехнічного коледжу Володимир Альохін провів зібрання для нинішніх та колишніх працівників навчального закладу.

Альохін висунув свою кандидатуру на посаду голови Немішаєвської ОТГ.

Другие новости