ПоддержатьУкраїнська

"Хотіли залякати, але не вбити", – ексклюзивні подробиці про напад на Ігоря Сала (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

'Хотіли залякати, але не вбити', – ексклюзивні подробиці про напад на Ігоря Сала (відео)

Комерсанта та рейдера Ігоря Сала не хотіли вбивати. Метою замовників було залякати чоловіка, в іншому разі – цілились би у заднє скло. Про це в коментарі "СтопКору" сказав військовий експерт Юрій Колесніков.

"Працювала людина, яка спеціально тренувалась під цей замах. Це був намір залякати, примусити до співпраці. Якби його хотіли вбити і якщо людина має достатньо часу, щоб тренувати такий кидок (з обмеженим ураженням) і так спланувати чітко, то я думаю, що така людина має доступ до реактивних гранат, а якби реактивна граната влучила, то ми б мали повний салон трупів... Це було або попередження про борг, або примус до співпраці, це не замах на вбивство, що б про це не казали. Якби його хотіли вбити, то кидали б у заднє скло автомобіля", – наголосив експерт.

Як повідомлялось раніше, у середу, 6 листопада близько 21:30 у столиці пролунав вибух. За попередньою інформацією, кілер на мотоциклі "ВМW" кинув вибуховий пристрій на дах автомобіля "Mercedes", який належить директору однієї з фармацевтичних компаній – Ігорю Салу.

Він наразі перебуває у важкому стані. Один з двох його охоронців загинув від численних травм.

Другие новости