ПоддержатьУкраїнська

Ляшко повідомив про виключення з партії Андрія Артеменка

StopCor
StopCor

StopCor

Ляшко повідомив про виключення з партії Андрія Артеменка

Сьогодні, 20 лютого, парламентська фракція "Радикальна партія Олега Ляшка" вирішила виключити зі своїх рядів народного депутата Андрія Артеменка.

Про таке рішення повідомив Олег Ляшко.

Як розповів Ляшко, позиція Артеменка суперечить позиції фракції. Оскільки РПЛ неодноразово заявляла про те, що Мінські угоди не відповідають національним інтересам, а також про неможливість торгівлі українськими територіями та державним суверенітетом.

У зв'язку із чим РПЛ ухвалила про виключення Андрія Артеменка із фракції та звернулась до нардепа із вимогою скласти депутатський мандат.

"За результатами обговорення ситуації й засідання фракції, було прийнято рішення РПЛ про виключення Андрія Артеменка зі складу фракції РПЛ. Друге рішення – ми звернулися до Артеменка з вимогою скласти депутатський мандат, який він отримав за списком РПЛ", – розповів Ляшко.

Нагадаємо, 20 лютого,  стало відомо про те, що народний депутат з фракції "Радикальної партії" Андрій Артеменко передав колишньому раднику президента Дональда Трампа Майклу Флінну план нормалізації відносин між Україною і Росією для скасування санкцій.

Другие новости