ПоддержатьУкраїнська

Ляшко провів із зали засідань Ради стрім із нецензурною лексикою

StopCor
StopCor

StopCor

Ляшко провів із зали засідань Ради стрім із нецензурною лексикою

У п'ятницю, 24 лютого, лідер Радикальної партії Олег Ляшко провів пряму трансляцію з українського парламенту. Нардеп розповів непристойний анекдот з нецензурною лексикою, після якого голосно засміявся.

Так, сьогодні Ляшко на своїй сторінці в соціальній мережі провів онлайн-трансляцію із зали Верховної Ради. Окрім того, цей стрім було пущено в ефір одного з українських центральних телеканалів.

Сам нардеп зізнався, що сьогодні вів трансляцію з Ради через велику популярність минулого стріму. За словами Ляшка, трансляції з залу Ради стануть традиційними й відбуватимуться щоп'ятниці.

"Людям цікаво, що відбувається в цьому гадюшнику, в якому на жаль і наша парламентська фракція змушена перебувати, щоб захищати ваші інтереси. Ви побачите найпотаємніші дірки нашого парламенту", – звернувся до глядачів Ляшко.

Далі Ляшко в своєму стрімі показав, що відбувається в залі парламенту. На відео видно, які нардепи ходять на роботу, а які прогулюють засідання.

Відомо, що сьогодні станом на 13:00 у залі парламенту було лише 47 народних депутатів. При цьому вранці у залі ВР зареєструвалося 322 парламентарі. Кулуари Ради теж порожні. Як відомо, сьогодні в парламенті традиційно відбулася година запитань до уряду.

Нагадаємо, депутат Верховної Ради Борислав Береза прийшов до ВР не один. Він приніс на Годину запитань до уряду м’яку іграшку. Компанію йому склав відомий плюшевий Почекун.

Другие новости