ПоддержатьУкраїнська

Порошенко підписав указ про відзначення Року Японії в Україні

StopCor
StopCor

StopCor

Порошенко підписав указ про відзначення Року Японії в Україні

Глава української держави Петро Порошенко під час зустрічі з японським послом Сіґекі Сумі підписав указ про відзначення Року Японії в Україні.

Про це розповіли в прес-службі глави держави, новину передає «Преса України».

«Ми також високо цінуємо незмінну позицію японської сторони щодо невизнання окупації Росією Криму, а також готовність всебічно сприяти консолідації зусиль міжнародної спільноти для забезпечення повної імплементації Мінських домовленостей», - сказав президент.

Японський посол подякував Порошенку за високе визнання ролі його країни, яке підтверджується проведенням Року Японії в Україні. Він також наголосив, що відзначення Року Японії є важливим для звичайних людей, які відчувають і розуміють важливість взаємодії двох країн.

«Це є надзвичайно важливим. Відносини між Японією і Україною ніколи не були такими близькими, як сьогодні», - сказав посол. 

Раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко подякував прем'єру Японії Сіндзо Абе за підтримку територіальної цілісності та суверенітету України.

Нагадаємо, надзвичайний і повноважний посол Японії в Україні Сумі Сіґекі передав українським військовим медикам новий відеоендоскопічний комплекс для лікування бійців ЗСУ.

Другие новости