ПоддержатьУкраїнська

Путін зробив несподівану заяву: Москва готова піти на співпрацю з Києвом

StopCor
StopCor

StopCor

Путін зробив несподівану заяву: Москва готова піти на співпрацю з Києвом

Кремль після трьох років війни в Україні та розриву економічних відносин відступився і заявляє про готовність відновити військово-технічне співробітництво (ВТС) з Києвом.

Путін зробив несподівану заяву: Москва готова піти на співпрацю з Києвом

Росії потрібні українські корабельні та авіаційні двигуни, допомога в модернізації військового комплексу. З такою заявою 25 квітня виступив президент Росії Володимир Путін, передає "Діалог.UA".

"Ми готові будемо при можливості ... повернутися до кооперації з нашими партнерами й в цих сферах", – сказав Путін.

Путін зробив несподівану заяву: Москва готова піти на співпрацю з Києвом

За словами господаря Кремля, РФ потребує українських корабельних і авіаційних двигунів. Ця заява справила ефект вибуху бомби в окупованих "ДНР" і "ЛНР". Так витончено і неприкрито над "Новоросією" не знущався ще ніхто.

Перекладаючи з дипломатичної на розмовну мову, Путін погодився виконати всі умови Києва для отримання нової зброї. Господар Кремля раптово забув про "утиск" прав російськомовних і "бандерівців", про "екстремістський" "Правий сектор" та інші страшилки, які його пропаганда активно розкручувала в ЗМІ з 2014 року.

Найманці "республік" вже давно зрозуміли, що в цьому житті вони точно не стануть частиною великої та могутньої РФ, але все ще неможливо звикнутися з тим, що для Кремля вони дрібні зрадники, з інтересами яких не заведено рахуватися.

У соцмережі слова Путіна викликали резонанс: Багато хто пише, що як тільки розберуться з Україною (Києвом, Дніпром, Лондоном і іншими), вони прийдуть до Москви поквитатися за зраду.

"Я три роки тому забув, що таке мирне життя. Я вбивав ворогів, ховав друзів, втратив все і тепер виявляється, що це було просто розвагою? А чи не боїшся ти, Володимире Володимировичу, бунту Донбасу і приходу до Кремля тисяч озброєних людей. За високими стінами не сховаєшся, твоя охорона нас не злякає – ми самі вбивці!"

"Я х***ю! Тепер ми, бл ***, партнери з Києвом! Як тільки "Іскандери" здулися, пан Пу дав задню! Може, ти ще замість Дебальцевого відправиш ешелони з "гуманітаркою" до Києва? Давай разом поржемо, ти їм даси зброї, і вони вальнуть по нас один раз, але дуже вдало. І вся Росія прозріє, хто і у них президент".

"А що Києву пришлеш? "Точки У" буде мало. Може, ядерну боєголовку, щоб один удар по нас, і нічого від ДНР не залишилося? Або заморочуватися не будеш і сам натиснеш червону кнопку і вб'єш всіх свідків "гуманітарки" Росії в Донбасі?"

"Я особисто готовий перерізати горло Путіну за зраду. Запам'ятай, Донбас не тільки Порошенку не пробачить, ти теж від нас не сховаєшся. Відплата здійсниться ", – пишуть найманці в Мережі.

Путін зробив несподівану заяву: Москва готова піти на співпрацю з Києвом

Нескладно прорахувати, що Україна запросить Москву забратися з окупованого Донбасу і нагадає про Крим. У цьому випадку слова пропагандистських журналістів про весняне загострення дуже точно опишуть стан господаря Кремля.

"Весняне загострення буйних. Практично завжди симптоми психічних захворювань проявляються восени та навесні. Якщо провести аналогію з політичними загостреннями, то неадекватність слабких на розум політиків і безумство в суспільстві проявляється, як не дивно, теж саме в ці часи року ", – заявили прихильники "руського мира".

Американські та турецькі ЗМІ також здивовані несподіваною заявою Путіна – журналісти в подиві від кардинальної зміни тональності Кремля і готовності повернутися до нормального діалогу з Києвом.

Політичні експерти та аналітики будують різні версії, запевняючи, що настільки поспішна зміна політики РФ – ознака паніки або спроби зіграти на випередження.

Путін зробив несподівану заяву: Москва готова піти на співпрацю з Києвом

Другие новости