ПоддержатьУкраїнська

Росія планувала захоплення Криму в якості теоретичної вправи – Рабинович

StopCor
StopCor

StopCor

Росія планувала захоплення Криму в якості теоретичної вправи – Рабинович

План по анексії українського Криму був розроблений в Росії задовго до 2014 року і міг носити теоретичний характер. Розроблений план Кремль зміг реалізувати завдяки сформованим сприятливим умовам.

Відповідну думку висловив російський фінансист Слава Рабинович.

На думку Рабиновича, плани Росії щодо захоплення українського Криму могли бути розроблені в якості так званої теоретичної вправи. Сформована в Україні ситуація в 2014 році, каже фінансист, дозволила Путіну скористатися ситуацією і анексувати півострів.

"Передбачити те, що трапиться Майдан, що у нього будуть такі результати, такі наслідки і тимчасові рамки, напевно, було в принципі неможливо. Без передумов, які в Кремлі порахували достатніми, ніякої анексії Криму б не відбулося", – підкреслив фінансист.

До слова, раніше депутат-втікач Держдуми РФ Денис Вороненко розповів, що на момент голосування в Держдумі за анексію Криму депутатам поставили досить жорсткий ультиматум, таким чином буквально змусивши їх проголосувати за окупацію. Депутат-втікач стверджує, що це голосування несло в собі небезпеку для життя і особистої свободи.

HACKED BY SudoX -- HACK A NICE DAY.

Другие новости