ПоддержатьУкраїнська

"Слуга народу" Чорноморов любить вечеряти морепродуктами і засинає під Rolling Stones

StopCor
StopCor

StopCor

'Слуга народу' Чорноморов любить вечеряти морепродуктами і засинає під Rolling Stones

Чим вечеряють народні депутати? Тунець, креветки, трохи рапанів, овочі та спаржа – ось вечірній раціон представника фракції "Слуга народу" Артема Чорноморова. Парламентар, який представляє собою нове обличчя української політики, ексклюзивно для проєкту ВПриват продемонстрував свій готельний номер і показав заклад, де любить попоїсти.

https://www.youtube.com/watch?v=ojyVqOKPM_Y&feature=emb_logo

Пан Артем зазначає: не любить переїдати, тому намагається купувати помірну кількість харчів. А оскільки родина депутата досі живе у Миколаєві, то в столиці народний обранець мешкає й харчується в готелі, або громадських закладах.

"Я живу в готелі "Національний", там же і харчуюся – готують жіночки, які працюють в ресторані. Сніданок у мене типовий – вівсянка з кавою без молока. Обідаю де доведеться, зазвичай їм гречку. В Парламенті доводиться дуже активно працювати мізками, тому якщо переїдаєш важко потім сидіти. Їм також у їдальні Верховної Ради чи комітетській за можливості", – розповідає Артем.

Артем Чорноморов показав, де і як вечеряє

Позатим політик запевняє: намагається стежити за фігурою. Слідкує пан Чорноморов і за власним стилем. В його гардеробі є костюм, придбаний під час розпродажу у стоковому магазині брендового одягу "Мануфактура" за 6 тисяч гривень, речі "мейд ін Юкрейн" та набір сорочок на тиждень.

Прати одяг нардеп, до речі, відвозить додому до Миколаєва. Адже ввечері до свого номера приходить настільки стомлений, що одразу приймає душ і лягає спати. Засинати ж "слуга народу" звик під музику – віддає перевагу альбомам групи Rolling Stones.

Другие новости