ПоддержатьУкраїнська

Стала відома імовірна причина смерті Чуркіна

StopCor
StopCor

StopCor

Стала відома імовірна причина смерті Чуркіна

Постійний представник Росії при Організації Об'єднаних Націй (ООН) Віталій Чуркін імовірно помер від серцевого нападу. Таку інформацію повідомило видання The New York Post із посиланням на анонімне джерело в дипломатичних колах.

Новину передає "Преса України".

Дипломат знаходився у будівлі представництва Росії при ООН в Нью-Йорку, коли у нього раптово сталися проблеми із серцем. За інформацією анонімного джерела, це відбулось близько 9:30 за місцевим часом. Після чого він втратив свідомість.

Чуркін був терміново госпіталізований у лікарню. Проте попри допомогу медиків він помер. Смерть сталася о 10:55, про що було повідомлено на засіданні ООН.

В МЗС Росії поки що не називають офіційних причин смерті. Зокрема офіційний представник відомства Марія Захарова назвала це особистою інформацією.

"Такі речі є особистою інформацією, як ви, напевно, уявляєте. Тому в світовій практиці заведено використовувати слово "раптово", – розповіла вона в ефірі одного російського телеканалу.

Зазначимо, що завтра, 21 лютого, дипломату мало виповнитися 65 років.

Нагадаємо, зовнішньополітичне відомство Російської Федерації повідомило про смерть постійного представника РФ при ООН (Організація Об'єднаних Націй) Віталія Чуркіна. Там висловлюють глибокі співчуття його рідним і близьким.

Другие новости