ПоддержатьУкраїнська

Ранкова тиша в зоні АТО переросла у запеклі бої

StopCor
StopCor

StopCor

Ранкова тиша в зоні АТО переросла у запеклі бої

Понад 70 обстрілів зафіксували у зоні АТО українські військові, Кажуть, що зранку, 20 лютого, бойовики принишкли, та згодом знову в повну міць заявили про себе 120-мм мінометами. Інтенсивний вогонь вони відкривали на всіх трьох напрямках, в результаті чого у сил АТО – численні поранені.

Новину повідомляє прес-центр штабу АТО, передає "Преса України".

"На початку минулої доби спостерігалося загальне зниження напруженості по всій лінії розмежування. Противник дещо зменшив кількість обстрілів з важкого озброєння, але пізніше знову розпочав використовувати 120 міліметрові міномети", – йдеться в повідомленні прес-центру.

В напрямку на Маріуполь під Новотроїцьким зафіксовані мінометні обстріли калібру 120 мм. Великокаліберні кулемети й стрілецьку зброю російсько-терористичні сили застосували поблизу Чермалика, Талаківки, Гнутового, Старогнатівки, Водяного, Широкиного. Окрім того в районі населених пунктів Водяне, Павлопіль, Широкине, Новотроїцьке та Гнутове активізувалися снайпери противника.

Не менш запеклі бої точилися і на Донецькому напрямку: із застосуванням 82-мм та 120-мм мінометів, якими накрили Авдіївку, Новолуганське, Зайцеве, Луганське та Троїцьке. Біля Авдіївки, Пісків, Новоселівки, Верхньоторецького, Кам'янки, Луганського, Зайцевого та Жовтого вівся вогонь зі стрілецької зброї та кулеметів великих калібрів. В районі тієї ж Авдіївки була зафіксована снайперська активність. А під Опитним та Луганським проти сил АТО бойовики вивели свої БМП.

"На Луганському напрямку – з протитанкових ракетних комплексів російсько-окупаційні війська обстріляли Новоолександрівку, а з мінометів, гранатометів, стрілецької зброї та протитанкових ракетних комплексів – Новозванівку. Снайпери – Станицю Луганську та Жовте.  Загалом зафіксовано 74 обстріли. Двоє наших військових поранено, семеро – травмовано", - йдеться в повідомленні прес-центру.

Нагадаємо, російсько-терористичні війська обстріляли з протитанкових ракетних комплексів селище Новоолександрівка. Загалом минулої доби зафіксовано 40 обстрілів позицій ЗСУ.

Другие новости