ПоддержатьУкраїнська

В ГПУ взялись за Кулика, щоб відволікти увагу від більш гучних справ – нардеп Поляков

StopCor
StopCor

StopCor

В ГПУ взялись за Кулика, щоб відволікти увагу від більш гучних справ – нардеп Поляков

З прокурора Костянтина Кулика хочуть зробити "козла відпущення". Про це заявив в коментарі журналістам "СтопКору" нардеп від "Слуги народу" Антон Поляков.

https://www.youtube.com/watch?v=ltl023-srhc&feature=youtu.be

"Я думаю, що ця компания була розгорнута після того, як почали розмовляти з паном Рябошапкою стосовно його бездіяльності і це не що інше, як відволікання уваги від основних проблем у генпрокуратурі. Щойно до Рябошапки почали пред’являти претензії, різко почалась кампанія проти Кулика", – наголосив народний обранець.

Він також додав, що таким чином в генеральній прокуратурі намагаються відволікти увагу від ряду гучних справ та назвав прізвища Злочевського та Приходька.

Поляков зазначив, що не зміг добитись відповіді на питання від генерального прокурора.

Антон Поляков Фото: СтоПкор

"На комітет він не приходить. На особисту зустріч, на прийом до генеральної прокуратури у мене записатись не вийшло жодним чином, тобто, він (Рябошапка, ред.) уникає абсолютно всіх зустрічей. В інтерв’ю він також уникає запитань. В одному з вчорашніх інтерв’ю він сказав "я не хочу говорити про конкретні справи", – розповів нардеп і додав, що це те ж саме, що прийти до лікаря з хворою ногою та почути "я не хочу говорити про конкретні кінцівки".

Нагадаємо, раніше народні депутати та громадські активісти підготували колективне звернення до генпрокурора Рябошапки. У ньому йшлося про недопущення до роботи одіозного прокурора Костянтина Кулика, якого було помічено у численних корупційних схемах.

Другие новости