ПоддержатьУкраїнська

В команді Трампа заявили про необхідність визнання Криму українським

StopCor
StopCor

StopCor

В команді Трампа заявили про необхідність визнання Криму українським

Кандидат на пост посла США при ООН Ніккі Хейлі, яка увійшла до команди новообраного глави Білого дому, наголосила на необхідності продовження антиросійських санкцій до тих пір, доки Путін не віддасть анексований Крим.  

Про це вона заявила під час слухань в комітеті Сенату США в закордонних справах по затвердженню її кандидатури на пост посла Сполучених Штатів при ООН.

За словами екс-губернатора штату Південна Кароліна, на сьогодні Росія намагається продемонструвати власну силу. Але таким чином тільки відштовхує від себе ймовірних союзників. Хейлі заявила, що Путіну не варто довіряти.

"Росія намагається показати м'язи прямо зараз. Це те, що вони роблять. І я думаю, що ми завжди повинні бути обережними. Я не думаю, що ми можемо довіряти їм", - наголосила вона.

Вона переконана, що санкції не слід знімати доти, доки Росія не продемонструє позитивних змін, зокрема, не віддасть окупований Крим Україні. У випадку, якщо Москва буде й надалі погіршувати відносини з офіційним Києвом, мова може зайти навіть про введення додаткових санкцій.

"Це важливо, щоб ми — Рада національної безпеки та обраний президент — зібралися і виробили план щодо Росії: чого нам слід від них чекати і які порушення приведуть до додаткових санкцій. Ми повинні показати росіянам незадоволення тим, що відбувається в Україні, в Криму, а також ситуацією в Сирії", - відзначила Хейлі.

Крім того, кандидат на пост посла США при ООН наполягає на необхідності чітко підкреслити приналежність Криму до України.

Нагадаємо, напередодні президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама заявив, що всі санкції, які були введені проти Росії, це реакція на незаконну окупацію півострова Крим і втручання у внутрішні справи України.

Другие новости