ПоддержатьУкраїнська

В Росії прокоментували нові правила виїзду для українців

StopCor
StopCor

StopCor

В Росії прокоментували нові правила виїзду для українців

Рішення української влади про посилення для своїх громадян правил виїзду в РФ ускладнює життя заробітчан.

Рішення прокоментував член комітету з міжнародних справ Держдуми Антон Морозов.

Він зазначив, що таке рішення послабить доходи українців.

"Ми знаємо, що багато українців їздять в Росію на заробітки і для відвідування своїх родичів або друзів. І додаткові заборони і обмеження тільки послаблюють і так слабкі доходи українців", - пояснив він, передає "Politeka".

За словами депутата, в Москві дотримуються думки про те, що люди не повинні страждати із-за політичних розбіжностей, які існують між Росією і Україною, і повинні мати «можливість вільно пересуватися по території наших держав».

Нагадаємо, що з 1 березня українці зможуть в'їжджати в Росію тільки за закордонними паспортами, а також почнуть отримувати збільшену допомогу по безробіттю. Перший місяць весни принесе для українців відразу кілька важливих змін.

Зокрема, з 1 березня для перетину кордону з Росією громадянам України знадобиться закордонний паспорт. При цьому ті, хто вже знаходиться в сусідній країні, але виїжджав за внутрішніми паспортами або свідоцтвом про народження, зможуть повернутися на батьківщину по цим документам.

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей