ПоддержатьУкраїнська

В Україні розгорається гучний скандал через "плівки Онищенка" й Порошенка: резонансний запис прокоментували у президента

StopCor
StopCor

StopCor

В Україні розгорається гучний скандал через 'плівки Онищенка' й Порошенка: резонансний запис прокоментували у президента

В Україні розгорається грандіозний скандал через публікацію аудіозаписів розмови олігарха Олександра Онищенка з людиною, голос якої схожий на голос президента Петра Порошенка.

Аудіо було опубліковано в прямому ефірі телеканалу NewsOne в середу ввечері. На опублікованій плівці обговорюється "договірняк" з екс-міністром екології Миколою Злочевським щодо закриття кримінальних справ проти нього в обмін на частку в бізнесі з видобутку газу на території України. При цьому в Адміністрації президента відреагували на публікацію і заявляють, що плівки олігарха є фейком.

"Позиція відома – фейки не вимагають коментарів", – у відповідь на прохання про коментар заявив прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко.

Представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко заявляє, що має бути проведена експертиза голосів людей для переконливого підтвердження та ідентифікації особистостей.

"До тих пір, поки експертиза не доведе, що це голос того чи іншого політика, нібито голос тієї чи іншої людини, це все є фейком. До моменту, поки суд не визнає, що це доказ того чи іншого голосу, ми вважаємо, що це фейк", – повідомила вона.

https://youtu.be/Y3Utjev6g8o

Нагадаємо, стало відомо, що депутат Олександр Онищенко вирішив поміняти громадянство. Раніше іспанський суд відмовляв українській стороні в арешті й екстрадиції депутата-втікача.

Другие новости