ПоддержатьУкраїнська

Відповідальний батько: столичного стопкорівця Володимира Чеславського нагородили за батьківство

StopCor
StopCor

StopCor

Відповідальний батько: столичного стопкорівця Володимира Чеславського нагородили за батьківство

17 червня у Софії Київській, найдревнішому християнському соборі, який існує в Україні, відбулась церемонія з нагородження відзнаками за відповідальне батьківство тих, хто має заслуги перед українським суспільством. Серед них – керівник Шевченківського районного підрозділу Києва ВГО «Стоп корупції» Володимир Чеславський.

 Фото: ГО ''Вільна Україна''

Володимир – батько талановитого особливого хлопчика з аутизмом, який потрапив до Книги Рекордів України як особливий музикант-віртуоз, що грає на найбільшій кількості музичних інструментів. Завдяки зусиллям батьків хлопчик не тільки став розмовляти, а й співати разом із батьком.

Більшість сімей, які виховують дітей-аутистів, неповні. Батько може відмовитись від такого сина чи доньки через складність виховання такої дитини. Як батько Володимир не тільки дбав, щоб дитина була нагодована і забезпечена, а й розвивав таланти сина, робив все для підтримки особливого хлопчика.

Як повідомляє ГО Володимира Чеславського «Вічна Україна», серед нагороджених цьогоріч - багато відомих імен: композитор і музикант Євген Хмара, нейрохірург Володимир Розуменко, японський хореограф Терада Набухіро, музикант Яків Грохоцький, громадський діяч з Криму Алімдар Білялов, оперний співак Володимир Гришко та багато інших.

Громадську ініціативу з відзнаки «ЗА ВІДПОВІДАЛЬНЕ БАТЬКІВСТВО» створили громадські об’єднання  «Мистецький центр «ТРІУМФ», ГО «Оберіг людства», Міжнародний Парламент Матерів, ГО «Кращий Художник | The Best Artist», ГС «Спілка жінок України» в рамках Міжнародного проєкту «ОБЕРІГ ЛЮДСТВА».

Ініціатива з нагородження відповідальних батьків запроваджена з метою створення сприятливих умов для зміцнення інституту сім’ї як основи суспільства і визнання на державному рівні ролі батька у вихованні дітей, популяризації серед населення родинних цінностей. Відзнака покликана представити громадськості та вшанувати батьків, котрі зробили свій внесок у становлення та розвиток України, які можуть бути взірцем батьківської мудрості, прикладом збереження і примноження споконвічних родинних цінностей нашого народу.

Щорічно в День батька її будуть вручати чоловікам, які виховали гідних дітей.

Другие новости