ПоддержатьУкраїнська

22 березня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

22 березня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

У вівторок в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни очікується сніжно-дощова погода. Місцями в східних і центральних областях опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -4...+8 градусів, удень +3...+17. Вітер змінних, переважно західних, південних, південно-західних, північних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується сніжно-дощова погода. Вночі градусники покажуть до -4...0, удень температура – від +5 до +7 градусів. Вітер південний, західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, в регіоні буде переважати сніжно-дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -1...+3 градуси, вдень повітря прогріється до +5...+13. Вітер західний, південний, північний, північно-західний та південно-західний, 1-5 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові можливий дрібний дощ. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +4...+8 градусів. Денна температура повітря становитиме від +10 до +17. Вітер південних, західних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У Дніпропетровському та Харківському регіонах буде без опадів. У Луганській і Донецькій областях висока ймовірність дощу зі снігом. Вночі температура повітря -3...+2 градуси, денна становитиме +3...+10. Вітер південний, західний та південно-західний, 1-5 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону очікується переважно сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі знизиться до -2...+3 градусів, удень стовпчики покажуть +3...+9. Вітер південний, західний та південно-західний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода, в регіоні зранку йтиме дощ, який закінчиться лише ближче до вечора. Температура повітря вночі до -1, вдень – до +7 градусів. Вітер переважно західний, південний, південно-західний і південно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно суха погода. У Вінницькій області можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть -2...+1 градус, удень – до +6...+10. Вітер південний, західний та південно-західний, 1-5 м/с.

Другие новости