ПоддержатьУкраїнська

25 березня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

25 березня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

У п'ятницю в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині країни прогнозується сніжно-дощова погода. У західних областях, місцями у південних, центральних областях і в Карпатах опадів не передбачається. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -11...+8 градусів, удень 0...+13. Вітер змінний, переважно південний, західний, північний, північно-західний, північно-східний і південно-західний, 2-6 м/с, місцями пориви вітру та шквали 15-20 м/с, на дорогах – ожеледиця.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати сніжно-дощова погода. Вночі повітря охолодитися до -1...+5 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до 0...+3. Вітер північний і північно-західний, 2-6 м/с, на дорогах – ожеледиця.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий невеликий дощ. В Одеській області переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +1...+5 градусів, удень повітря прогріється до +3...+12. Вітер південний, західний, північний, північно-західний та південно-західний, 2-6 м/с, місцями пориви вітру та шквали 15-20 м/с.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові можливий невеликий дощ. Уночі температура повітря складе +4...+8 градусів. Денна коливатиметься від +8 до +13. Вітер північних, західних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-8 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно сніжно-дощова погода. Вночі градусники покажуть +1...+5, денна температура повітря складе +4...+16 градусів. Вітер західний, північно-західний та південно-західний, 1-5 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Температура повітря вночі знизиться до -11...-1 градуса, вдень підніметься до +3...+12. Вітер північний, північно-східний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -3, вдень до +7 градусів. Вітер північний і північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується переважно суха погода. У Вінницькій області можливий невеликий дощ зі снігом. Уночі стовпчики термометрів покажуть -2...+2 градуси, вдень – від +1 до +4. Вітер північний та північно-західний, 3-6 м/с, місцями пориви вітру та шквали 15-20 м/с, на дорогах – ожеледиця.

Другие новости

Миллионы для руководства и награда скандальному экснардепу: госаудиторы проверяют деятельность НАМН и ее президента Цымбалюка

Миллионы для руководства и награда скандальному экснардепу: госаудиторы проверяют деятельность НАМН и ее президента Цымбалюка

Журналисты СтопКора пообщались с президентом НАМН Цымбалюком по поводу эффективности использования ресурсов академии, высоких зарплат руководства и связей с одиозным экснардепом Дубовым