ПоддержатьУкраїнська

29 березня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

29 березня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

У вівторок в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни очікується дощова погода, інколи зі снігом. У південних, місцями у північних, східних, центральних областях і в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -3...+6 градусів, удень +6...+16. Вітер змінних, переважно західних, південних, південно-західних, південно-східних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У Сумському та Чернігівському регіонах очікується сніжно-дощова погода. У Київській та Житомирській областях переважно без опадів. Уночі градусники покажуть до -2...+2, денна температура – від +8 до +12 градусів. Вітер південний, західний, південно-західний, південно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, в регіоні буде переважати суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть 0...+5 градусів, удень повітря прогріється до +8...+16. Вітер південний, західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +2...+6 градусів. Денна температура повітря становитиме від +10 до +13. Вітер південних, західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У Дніпропетровському та Харківському регіонах висока ймовірність дощу. У Луганській і Донецькій областях буде без опадів. Уночі температура повітря -3...+4 градуси, денна становитиме +6...+11. Вітер південний, західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону очікується переважно дощова погода. Температура повітря вночі знизиться до -1...+6 градусів, удень стовпчики покажуть +7...+15. Вітер західний, південний, південно-західний, південно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода, в регіоні ввечері йтиме дощ. Температура повітря вночі до +3, удень – до +11 градусів. Вітер переважно східний, південний і південно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно суха погода. У Полтавській області можливий невеликий дощ зі снігом. Уночі стовпчики термометрів покажуть -2...+2 градуси, вдень – до +6...+14. Вітер південний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-5 м/с.

Другие новости