ПоддержатьУкраїнська

Керівник "Полтава-сервіс" заплатить штраф за працевлаштування дружини

StopCor
StopCor

StopCor

Керівник 'Полтава-сервіс' заплатить штраф за працевлаштування дружини

Директор перевів свою дружину з посади бухгалтера на посаду юрисконсульта.

Учора, 28 березня, апеляційний суд Полтавської області розглянув та задовольнив скаргу прокуратури області на рішення Октябрського районного суду міста Полтава, яким було закрито провадження у справі про притягнення директора комунального підприємства "Полтава-сервіс" Полтавської міської ради Передерія В.П. до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.172-7 КУпАП у зв’язку з відсутністю в його діях складу адміністративного правопорушення, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прокуратуру Полтавської області.

Про це повідомив прокурор відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції прокуратури області Ярослав Толмачов.

Також постановою апеляційного суду директора комунального підприємства визнано винним у вчиненні дій та прийнятті рішень в умовах реального конфлікту інтересів, накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 3400 гривень. Рішення остаточне та оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, два протоколи про адміністративні правопорушення, пов'язані з корупцією, щодо директора КП "Полтава-сервіс" Полтавської міської ради прокуратурою області були направлені до суду на початку лютого цього року. Улітку 2015 року директор підприємства, діючи в умовах реального конфлікту інтересів, особисто розглянув заяви своєї дружини та видав накази про переведення її з посади бухгалтера на посаду юрисконсульта, а потім - начальника юридичного відділу підприємства.

Другие новости