ПоддержатьУкраїнська

Анна Міщенко, Олександр Ліщина та Марія Колганова перемогли в номінаціях IV Всеукраїнської GR-премії 2021 (фото)

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

Анна Міщенко, Олександр Ліщина та Марія Колганова перемогли в номінаціях IV Всеукраїнської GR-премії 2021 (фото)

9 грудня у Києві в ході IV Всеукраїнської GR-премії 2021 було обрано переможців номінацій «Найкращий юридичний кейс» та «Найкращий регіональний GR-проєкт». Нагороду здобули Анна Міщенко, Олександр Ліщина та Марія Колганова.

 IV Всеукраїнська GR-премія 2021

Анна Міщенко – співдиректорка проєкту «Наркотична та алкогольна залежність: безпека суспільства, захист неповнолітніх, психічне здоров’я»; експертка з питань соціального маркетингу, спонсорства та фандрайзингу, GR та лобізму.

 Анна Міщенко

В рамках IV Всеукраїнської GR-премії 2021 вона здобула перемогу в номінації «Найкращий адвокаційний кейс».

Авторський проєкт Анни Міщенко «Соціальний діалог» — це діалог на теми, які не прийнято порушувати в суспільстві: залежність, засуджені герої, подвійна мораль і стигматизовані сфери життя.

На базі Українського Інституту Майбутнього було створено масштабний комплексний проєкт, який містить як медійну, фінансову, освітню, так і законодавчу складову.

Олександр Ліщина – комерційний директор товариства «Promotion Industries».

Він здобув перемогу в номінації «Найкращий GR-інструмент у сфері лобізму» за вдале використання GR-інструментів у процесі залучення іноземних інвестицій у промислову галузь.

Завдяки плідній роботі було налагоджено зв’язки між іноземними, зокрема китайськими комерційними та державними промисловими компаніями та реалізацію проєктів у металургійній, енергетичній, транспортній галузі. Також відбулося сприяння іноземним промисловим компаніям у питаннях адаптації та розширення зв’язків у промисловому секторі України для реалізації проєктів стратегічного значення.

І найголовніше досягнення – відкриття представництва першої державної китайської машинобудівної компанії в Україні.

Марія Колганова – виконавчий директор Незалежної асоціації банків України. Незалежна асоціація банків України (НАБУ) є найбільшим банківським об'єднанням країни. До складу НАБУ входять не лише банки, а і небанківські фінансові установи на умовах асоційованого членства.

 Марія Колганова

У номінації «Найкраща профільна асоціація» була нагороджена саме вона.

За останній рік завдяки зусиллям асоціації банки отримали прикладний програмний інтерфейс Єдиного реєстру довіреностей, виключено норму про 5-річний термін роботи засновника третейського суду, захищено інтереси банків при прийнятті законів про валютну реструктуризацію та зареєстровано проєкт Закону України № 5711 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання кредитування», розроблений профільним Комітетом НАБУ для розв'язання питання застосування штрафів за прострочення кредитів та підвищення процентної ставки за кредитами в період карантину.

Нагадаємо, 9 грудня у Києві відбулося вручення IV Всеукраїнської GR-премії. Це щорічний захід національного рівня, який об’єднує професіоналів, які працюють у сфері Government Relations та лобізму. Під час вручення премії відбулося нагородження учасників та переможців у номінаціях найкращих GR-кейсів 2021 року.

Переможців визначали у наступних номінаціях:

  • Найкращий юридичний кейс;
  • Найкращий регіональний GR-проєкт;
  • GR-прорив 2021;
  • Найкращий адвокаційний кейс;
  • Найкращий GR-інструмент у сфері лобізму;
  • Найкраща профільна асоціація;
  • Найкращий проєкт у сфері GR;
  • GR-ambassador 2021;
  • Government to government relations;
  • Найкращий консультант у сфері GR.

Зазначимо, раніше у Стамбулі відбувся V Міжнародний GR-форум.

Другие новости