ПоддержатьУкраїнська

Бойовики обстріляли ряд населених пунктів, в Авдіївці застосували танк

StopCor
StopCor

StopCor

Бойовики обстріляли ряд населених пунктів, в Авдіївці застосували танк

На Луганщині бойовики завдали ударів з тяжкої артилерії по населеному пункту Новотошківське. Всього з початку доби до 18.00 українських військових обстріляли 25 разів. 

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

На Донеччині незаконні збройні формування з великокаліберних кулеметів, гранатометів, мінометів, а також стрілецької зброї вели вогонь по населених пунктах Невельське, Авдіївка, Опитне, Піски, Троїцьке і Зайцеве. У Авдіївці, крім іншого, противник застосував танк.

У Луганській області ворог вів вогонь з 152 мм артилерії по Новотошківському. З гранатометів та стрілецької зброї вони обстріляли населені пункти Катеринівка і Новоолександрівка.

На Маріупольському напрямку противник вів вогонь з мінометів по Широкиному, а з гранатометів і стрілецької зброї обстріляв Лебединське та Гнутове.

В цілому українські військовики нарахували 25 обстрілів. Жоден військовослужбовець Збройних сил України не загинув.

За даними штабу АТО, минулої доби, 7 лютого, незаконні збройні формування самопроголошених республік обстріляли бійців ЗСУ 89 разів. Ворожа артилерія була застосована на Донецькому, Луганському і Маріупольському напрямках. Повідомлялося про шістьох поранених і травмованих українських бійців.

Нагадаємо, після активізації бойових дій на Донбасі у Горлівці серед бойовиків самопроголошеної "ДНР" активно поширюються чутки про наступ ЗСУ. Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Другие новости