ПоддержатьУкраїнська

На Хмельниччині розкрили схему розкрадання комунальниками піщано-сольової суміші

StopCor
StopCor

StopCor

На Хмельниччині розкрили схему розкрадання комунальниками піщано-сольової суміші

У Шепетівці працівники комунальної служби міста у негоду не посипали дороги піщано-сольовою сумішшю нібито через відсутність матеріалів. Через слизькі автошляхи на рейси не вийшли водії міського транспорту.

Подробиці повідомив активіст "Стоп корупції" Артур Сторожук.

"Піщано-сольової суміші для посипання слизьких доріг у комунальників не було за документами, на ділі на території підприємства було зо 200 тонн суміші. У той день в Шепетівці все місто запізнилось на роботу. Чому? А тому що перевізники, таксисти та взагалі автотранспорт не виїхали на лінії та на дорогу. А не виїхали тому, що комунальники абсолютно не посипали дороги. З тієї причини, що використали всю піщано-сольову суміш. За документами, звичайно, – у нас взагалі влада дивиться не у вікно, а в папери. На папері все "зашибісь"...

Але є одне "але"... На території комунального підприємства в наявності купа суміші 200 тонн. Але це в реалі. А на папері її немає – "використали". Восени знову її "куплять", гроші в кишеню, а суміш зуміють продемонструвати – ось вона... Але дороги посипати потрібно. Проте свою, власну, вважайте вкрадену успішно, суміш шкода... Тому місто почали посипати... шлаком.

Підбиваємо підсумки:

1. Всім зрозуміло, як саме нас дурять та обкрадають?

2. Радив би правоохоронцям поцікавитись: що за суміш в Шепетівці, якщо на паперах її немає?", – розповів деталі активіст "Стоп корупції" Артур Сторожук.

Другие новости