ПоддержатьУкраїнська

Групу Ендрю могли розстріляти через наркотики - волонтер

StopCor
StopCor

StopCor

Групу Ендрю могли розстріляти через наркотики - волонтер

Відомий волонтер Юрій Касьянов відзначив, що головною причиною розстрілу мобільної групи Ендрю стала імовірність викриття каналу постачання важких наркотиків через лінію фронту. Навіть більше, волонтер заявив про причетність до розстрілу українських військових.

Новину передає "Преса України".

Касьянов відзначив, що він особисто відвідав місце розстрілу мобільної групи та опитав декілька десятків свідків тієї жахливої події. Фактично він провів власне розслідування та дійшов у ньому до шокуючих фактів.

"Я був на місці розстрілу групи Ендрю. Я опитав десятки свідків. Я бачив поранення на тілі загиблого Тайфуна. Я розмовляв з ним за кілька годин до загибелі; і знаю, навіщо він насправді залишився на ТЕЦ", – повідомив Касьянов.

Зокрема, волонтер відзначив, що йому стало відомо про канал постачання важких наркотиків та російської зброї через непідконтрольні території. Ба більше, Касьянов висловив впевненість у тому, що мобільну групу Ендрю розстріляли свої ж, задля зведення рахунків.

"Я чув про канал постачання важких наркотиків. Мені говорили про зворотний потік сучасного російської зброї в Україні. Я впевнений, що "свої" вбили своїх – щоб як і раніше отримувати брудне, криваве бабло", - заявив волонтер.

Крім того, він висловив припущення, що українське суспільство так і не знайде винних у розстрілі групи Ендрю через те, що він здійснювався під покровительством високих чиновників.

Нагадаємо, Юрій Касьянов зазначив, що в Україні є лише близько 5 відсотків насправді свідомого, патріотичного населення, які й виграли Майдан та пішли першими на фронт.

Другие новости