ПоддержатьУкраїнська

На Полтавщині продавець алкоголю намагався підкупити поліцейського

StopCor
StopCor

StopCor

На Полтавщині продавець алкоголю намагався підкупити поліцейського

Учора працівники управління внутрішньої безпеки спільно з прокуратурою Полтавської області у приміщенні Миргородського відділу поліції затримали місцевого чоловіка при спробі передати хабар у розмірі 4 тисячі гривень поліцейському за непритягнення до адміністративної відповідальності.

Про це повідомили у ГУНП у Полтавській області.

Напередодні, 47-річний приватний підприємець, що здійснює торгівлю харчовими продуктами на місцевому ринку, незаконно продавав алкоголь. За зайняття забороненими видами господарської діяльності на продавця самогону поліцейським був складений протокол про адміністративне правопорушення за статтею 164-16 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

11 січня близько 16:30 вказаний чоловік намагався передати працівнику миргородської поліції 4 тисячі гривень за анулювання адміністративного протоколу з подальшою платою правоохоронцю такої ж суми грошей кожного місяця за не перешкоджання забороненої діяльності.

Під час спроби давання хабара приватний підприємець і був затриманий, а його неправомірні дії — задокументовано.

За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з ознаками правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі).

Санкція даної статті передбачає покарання від чотирьох до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Другие новости