ПоддержатьУкраїнська

Кривава ДТП у Києві: дівчина, яку збив детектив НАБУ, померла в лікарні

StopCor
StopCor

StopCor

Кривава ДТП у Києві: дівчина, яку збив детектив НАБУ, померла в лікарні

У столичній лікарні померла 23-річна дівчина Марина Арустамова, яку в центрі столиці збив прокурор НАБУ. 

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на видання "Новий день".

Зазначимо, що ДТП сталася 2 квітня. Дівчина перетинала дорогу в зоні пішохідного переходу на Хрещатику. Іномарка влетіла в дівчину, коли вона вже майже подолала зебру. Внаслідок отриманих травм жертва ДТП впала в кому, в якій перебувала 10 днів. У першу добу після аварії їй зробили трепанацію черепа, лікарі збирали не один консиліум, вирішуючи, як вивести пацієнтку з тяжкого стану. Друзі дівчини оголосили у соцмережах збір коштів для її лікування, але нічого не допомогло. Шансів вижити не було.

Кривава ДТП у Києві: дівчина, яку збив детектив НАБУ, померла в лікарні

Про жахливу аварію, в яку потрапила донька, батьки Марини дізналися лише на третю добу після ДТП. При тому, що при потерпілій були і документи, і телефон, який не розбився, ані правоохоронці, ані медики повідомити родичам чомусь не поспішили. Поліція ж заявила, що ДТП сталася з вини самої дівчини, яка проігнорувала заборонений сигнал світлофора.

Марина Арустамова навчалася в магістратурі і вже мала престижну роботу. Дівчина знала кілька іноземних мов і перед нею відкривалися чудові перспективи на майбутнє, але їх обірвало прокурорське авто. Марина була єдиною донькою у батьків. Ховатимуть дівчину в рідному Херсоні наступного тижня.

Другие новости