ПоддержатьУкраїнська

Мешканці окупованих територій обурені жорстоким поводженням бурятських найманців

StopCor
StopCor

StopCor

Мешканці окупованих територій обурені жорстоким поводженням бурятських найманців

Населення непідконтрольних Україні частин Донбасу скаржиться на жорстокі дії найманців з Бурятії. У відділення "правоохоронних" органів бойовиків надійшло вже понад сто скарг.

Про це повідомляє координатор "Інформаційного спротиву", військовий експерт Дмитро Тимчук.

За його словами, на неконтрольованих українською стороною територіях Донбасу окупантами були посилені контррозвідувальні заходи. Їх здійснюють штатні підрозділи російської нацгвардії.

Виходячи з даних так званих "правоохоронних органів" Новоазовська, пише Тимчук в соцмережі, з шостого по дванадцяте лютого у відділення "правоохоронців" незаконних збройних формувань прийшло понад сто скарг від мирних жителів через жорстокі дії російських військових, насамперед бурятської національності.

В кінці січня поточного року, в район населеного пункту Новоазовськ прибуло близько двохсот військових зі складу військ нацгвардії РФ з частин, які знаходяться в Республіці Бурятія (Росія).

Напередодні в Головному розвідувальному управлінні Міноборони України повідомили про активізацію на території Росії роботи вербувальних центрів найманців для війни на окупованому Донбасі.

Нагадаємо, в мережу виклали відео, як бойовики в стані сильного алкогольного сп'яніння грабують зруйнований пивний склад в окупованому Донецьку. Вони на камеру хваляться тим, що можуть безкарно господарювати в будівлі.

Другие новости